Menu Sluiten

Professionele Beeldbewerking

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over professionele beeldbewerking kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Professionele Beeldbewerking

Fotoshoot | Zwangerschapsfotografie | Fotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Professionele beeldbewerking

ga naar inhoud druk enter cello nascholingsbaanbod nascholingsaanbod cello thomas more home cursusaanbod op maat subsidies voorwaarden praktisch contact cello nascholingsbaanbod nascholingsaanbod cello thomas more home cursusaanbod op maat subsidies voorwaarden praktisch contact basisopleiding adobe photoshop vr en nu inschrijven module ict aantal vrije plaatsen we leven in een echte beeldcultuur. Zowel in de online als de offline wereld spelen fotos een grote rol. Websites en webshops advertenties social media billboards brochures billboards magazines. Bijna altijd steunen ze op sterke beelden om klanten aan te spreken en te overtuigen. Het is dan ook cruciaal dat de fotos die je in je professionele communicatie gebruikt technisch .

informatica fotografie grafiek workshops fotografie thinksmart verzorgt uw professionele fotoreportages en portretten op locatie of in onze eigen studio. Naast pers en portretfotografie verzorgen wij ook bedrijfsreportages reclame en productfotografie professionele beeldbewerking zijn zeer gewild Styling eigenlijke fotoshoot digitale beeldbewerking en afwerking kunnen door ons eigen team verzorgd worden. Daarnaast bieden wij hoogwaardige fotoafdrukken op elk gewenst formaat fotoboeken drukwerkvoorbereiding en zijn we gespecialiseerd in digitale beeldbewerking. Reportage amp pers portret amp studio bedrijf amp product contact .

Interesse in Professionele beeldbewerking

overslaan en naar de inhoud gaan hoofdnavigatie home services work about jobs insights contact ontvang je inspiratieboek scroll naar beneden bedrijfsfotografie productshots en reportages en beeld zegt meer dan duizend woorden onze inhouse fotografen bewijzen het. Van productfotografie en food photography tot reportages en bedrijfsfotografie. You name it we shoot it. Met of zonder beeldbewerking op locatie of in onze studio. Jouw visuele meerwaarde zo gekiekt astrix zorgt ervoor dat jouw verhaal niet enkel met woorden maar ook met beelden verteld wordt heb je interesse in professionele beeldbewerking Gedetailleerde productfoto s of creatieve shoots in onze inhouse studio maken we in eentweedrie detailbeelden voor je website magazine of bedrijfsbrochure. Ook op locatie komen we graag fotograferen. Onze inhouse fotograaf helpt jou aan de mooiste beelden met themashoots vastgoedfotografie en bedrijfsreportages. Ook de beeldbewerking achteraf verzorgen we met plezier. astrix maakt vanaf het eerste moment tijd om te luisteren naar de wensen en plannen van de opdrachtgeve.